Otomobil Dünyası

Chery Jaecoo 7

16.03.2024
İçerikler [göster]

Chery Jaecoo 7

Chery Jaecoo7 Hakkında

Jaecoo7 Yan Görünüş

Chery son dönemlerde Türkiye pazarına damga vuran Omoda ve Tiggo araç modelleri ile adeta Türkiye pazarında çok talebi oldu. Chery diğer alt markası olarak bilinen Jaecoo daha çok lüks araçlar ile Avrupa pazarına satış sunmayı hedefliyor. Jaecoo 7 teknolojik ve görünüm acısından hem sade ve şık tasarımı ile sizlere karşısına çıkıyor.  Jaecoo 7 hangi araca benzetiliyor derseniz Range Rover benzetildiğini söylenir. Jaecoo 7 Türkiye pazarına henüz satışa açık değil. Ancak 2024 yılı içerisinden Türkiye pazarında satışa sunulacağı biliniyor.

Jaecoo7 İç ve Dış Tasarımı Hakkında

Chery Jaecoo 7, Çinli otomobil üreticisi Chery'nin 7 koltuklu yeni yüksek teknolojili SUV'udur. Özellikle aileler için büyük SUV segmentinde güçlü bir rakip olması bekleniyor. Chery Jaecoo tasarıma acısından sade ve düz keskin çizgilere sahip olup çok hoş bir tasarıma sahiptir. Bu araç sizlere 4x4 bir otomobil olup 1.6 motorlu olarak Türkiye pazarına geleceği biliniyor. Aracın ön tarafındaki led farları ve ızgaralar tasarım acısından konfor kattı adeta gözüküyor. 

Jaecoo7 Ön Görünüş

Jaecoo 7 malzeme acısından kaliteli malzemeler kullanılmış bu hem dış tasarım ve iç tasarımda belli oluyor. Aracın İç kısmında derseniz deri koltuklar, dijital ekran, Panaromik cam tavan vb. birçok teknoloji özelliği bulunuyor. Bu aracın en önemli özelliği ise yerden yüksekliği 20 cm’dir. Ayrıca bu araçta benzer araçlarda olmaya bir özellik bulunuyor bu araç ta 540 derece dönüş kamerası bulunuyor. Yani 360 derecesi tam ve 180 derecesi ise dikey olmak birlikte aracın altını bile görebiliyorsunuz. 

Jaecoo7 İç Tasarımı

Gösterge paneli, çok açıklayıcı ve bilgileri net ve öz bir şekilde sunan dijital bir gösterge paneli ve büyük bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sisteminden oluşuyor. Klima kontrolleri ve diğer araç fonksiyonları da dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Ön koltuklar rahat ve destekleyici ve bolca ayar seçeneği sunuyor. Arka koltuklarda da yetişkinler için bolca diz ve baş mesafesi var. Arka koltuklar ayrıca yatırılabilir ve kaydırılabilir, bu da yolcu alanı ve kargo alanı arasında bir denge kurulmasını sağlar.

Jaecoo7 Detaylı Teknik Özelikleri

Jaecoo7 Arka Tasarımı

Model

2024

Araç Sınıfı

SUV 4x4

Motor Hacmi

1.6 TGDI

Bagaj Hacmi

570 lt

Yolcu Kapasitesi

5

Beygir Gücü

197 beygir 290 Nm tork

 Hız Sabitleyici

Var

Yakıt Türü

Benzin

Hava Yastığı

Var

Araç Boyu

4500 mm

Araç genişlik

1863 mm

Araç Yükseklik

1682 mm

Elektrikli Bagaj Kapısı

Var

Elektrikli Koltuklar

Var

Sürücü Karşılama Özelliği

Var

Acil fren sistemi

Var

Araç Kör Nokta Uyarısı

Var

14,8 inç Ekran

Var

Yerden Yüksekliği

20 cm

Yukarıdaki Chery Jaecoo 7 Aracın sizlere detaylı teknik özelliklerini araştırdık. Jaecoo 7 henüz Türkiye pazarında bulunmadığından bazı özellikleri değişebilir. Değişkenlik gösterdiğinde yazımızı güncelleme yapacağız.

Kategoriler: Otomobil Dünyası