Otomobil Dünyası

Tesla Ortak Şarj Çağrısı Hakkında

13.11.2022
İçerikler [göster]

Tesla Ortak Şarj Çağrısı Hakkında

Dünya elektrikli araç devi Tesla 2012 yılında piyasaya sürdüğü Tesla Model S ile birlikte hayata geçirdiği şarj konektörünü tescil yaparak bir ilke imza attı. Tesla tarafından yapılan açıklamada Kuzey Amerika Şarj Standartı olarak adlandırılan NACS tarafımının diğer şirketlerce de kullanılması için çağrı yaptı.

Tesla Sarj 

Şirket yöneticileri tarafından 9 yıldır aktif kullanılan konektörün şarj eş döngüsünün 32 milyar km sonra kendisini gösterdiğini söyledi. Kuzey Amerika tarafından pazarda en çok elektrikli otomobil satan şirketin Tesla olduğunu ise belirtmekte yarar var.

Tesla Sarj İstasyonu

Geçen zaman zarfında tescillenen tasarımı ile CCS Combo benzeri konektör yapısının yerine kullanılabilecek. Detaylı açıklama yapan şirket yöneticileri “Dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzu yerine getirmek için bugün EV konektör tasarımımızı dünyaya açıyoruz. Şarj şebekesi operatörlerini ve araç üreticilerini, şimdi Kuzey Amerika olarak adlandırılan Tesla şarj konektörünü ve şarj portunu yerleştirmeye davet ediyoruz.” söylemlerinde bulundu.

Tesla Araç Kiralama

Elektrikli araç devi Tesla kiralamak için sizleri arama çubuğu üzerinden sorgu yaparak en hızlı ve kolay bir şekilde araç kiralama hizmeti veren araba kirala mobil ve android uygulaması kullanmanızı öneriyoruz. Tesla model araçlar onlarca tedarikçi üzerinden araç kiralama farkıyla hizmet alabilirsiniz.

Kategoriler: Otomobil Dünyası