Gurme

İstanbul'da İftar İçin Harika Mekanlar

04.03.2024
İçerikler [göster]

İstanbul'da İftar İçin Harika Mekanlar

İstanbul'da İftar İçin Harika Mekanlar 

İstanbul yaşayan yerli veya başka illerden gelen insanlar iftarı nerde açabilirim derseniz bu yazımız sizler için hazırladık. Ramazan ayının bereketiyle dolup taşan günlerde yaklaştığına göre, iftar sofralarını paylaşmanın ve güzel anılar biriktirebilirsiniz. 

İstanbul'un İncisi Ramazan İftar Mekanları İstanbul, her sokağıyla, her manzarasıyla kendine özgü bir hikâye anlatır. Ramazan ayında bu hikâye, iftar sofralarında buluşan kalplerle daha da anlam kazanır. İstanbul'un tarih kokan sokakları, Boğaz'ın büyüleyici manzarası eşliğinde, bu şehrin güzelliklerini doyasıya yaşayabileceğiniz özel mekanlar sizi bekliyor. 

Boğaz kıyısında yudumlanan çayın keyfi, tarihi yarımadanın sokaklarında gezinmenin huzuru ve şehrin gürültüsünden uzaklaşarak keyifli bir iftar sofrasında buluşmanın mutluluğu bir arada. Bebek'ten Sultanahmet'e, Kadıköy'den Beşiktaş'a kadar birçok bölgede, zengin iftar menüleri ve muazzam manzaralarla öne çıkan mekanlar sizi bekliyor.  İstanbul'un çeşitli semtlerindeki bu mekanlarda, sevdiklerinizle bir araya gelerek, sıcak sohbetler eşliğinde unutulmaz bir iftar deneyimi yaşayabilirsiniz. 

İşte sizin için seçtiğimiz İstanbul'un gözde iftar mekanları: 

Bayramoğlu Döner

İstanbul’un popüler dönercilerinden biri olan Bayramoğlu Döner 30 yılı aşkın süredir İstanbul'da hizmet vermektedir. Bayramoğlu dönere yerli yabancı birçok kişi ziyaret etmektedir. Buraya geldiğinizde sıra bile bekleyebilirsiniz. Burada çalışanların ve güler yüzlü insanlar sizleri karşılıyor. İstanbul’da iftar nerede yapabilirim derseniz Bayramoğlu döner iftarınızı açabilirsiniz. 

Bayramoğlu Döner

İletişim Bilgileri

Köşebaşı 

İstanbul’un bilindik mekanlarında bir tanesi olan Köşebaşı 1995 yılından beri hizmet vermektedir. İstanbul’da birçok ilçede şubesi bulunuyor bunlar şöyle Ataşehir, Beylikdüzü, Levent, Cadde, Basın Ekspres ve Bakırköy (Galleria) hizmet veriyor. Türkiye’nin Farklı illerinden şubeleri olup Azerbaycan ve Özbekistan’da Şubeleri vardır. Köşebaşı sizlere özle iftar Menüsüyle güler yüzlü personeliyle iftarınızı açabilirsiniz.

Köşebaşı 

İletişim Bilgileri

  • Adres: Bağdat Cad. No:235 Göztepe Kadıköy / İstanbul / Türkiye
  • Telefon numarası: 0216 467 53 53
  • Instagram: kosebasi_tr
  • Konum İçin Tıklayınız.

Tuğra Restaurant

İstanbul’un üst sekmen restoranlardan bir tanesidir. Burası İstanbul’un güzide yerlerinden olan Çırağan sarayın içerisinde bulunuyor. Burada Michelin sizlere tavsiyesiyle harika manzarasıyla iftarınızı açabilirsiniz. Burada Türk mutfağının meşhur ve lezzetlerini sizlere sunuyor. Buraya iftar açmak isterseniz rezervasyon yapmanız gerekiyor. Fiyatları değişkenlik göstermektedir. 

Tuğra Restaurant

İletişim Bilgileri

  • Adres: Çırağan Palace Kempinski Hotel, Çırağan Caddesi, 34349 Beşiktaş/İstanbul
  • Telefon numarası: (0212) 236 73 33
  • Konum İçin Tıklayınız.

Şerbethane Cafe & Restaurant

İstanbul’un tarihi sokaklarından bulunan Şerbethane fatih ilçesi Eminönü semtinde bulunuyor. Burada Geleneksel Türk Mutfağının nefis lezzetlerini tadabilirsiniz. Eğer Eminönü ve Ayasofya Camiye Çok yakın olan burada iftar açmak isterseniz Şerbathane Cafe& Restaurant sizlere özel iftar menüsüyle ve tarih İstanbul sokaklarından iftarınızı açabilirsiniz.

Şerbethane Cafe & Restaurant

İletişim Bilgileri

  • Adres: Sultanahmet Mahallesi Arasta Çarşısı Sokağı No:98, 34122 Fatih/İSTANBUL
  • Telefon numarası: 0212 517 00 04
  • Instagram: serbethane
  • Konum İçin Tıklayınız.

Kaşıbeyaz Florya

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Florya semtinde faaliyet göstermektedir. Güler yüzlü personelleri ile sizlere Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Burada sizlere özel İftar menüsü olup sevdikleriniz ve ailecek Florya’nın Eşsiz Manzarasına karşı iftarınızı açabilirsiniz.

Kaşıbeyaz Florya

İletişim Bilgileri

  • Adres: Şenlikköy Mah., Çatal Sokak No:19/1 Bakırköy / Florya / İstanbul
  • Telefon numarası: 0 850 441 20 40 & (0212) 468 17 00
  • Instagram: kasibeyazflorya
  • Konum İçin Tıklayınız.

Arabakirala.com.tr Araç Kiralama Seçenekleri

İstanbul’da iftar yapabileceğiniz yerleri sizler için keşfettik daha çok yeni yerler keşfetmek ve özgürlüğün tadını çıkarmak için harika bir yöntem. Araç kiralama, özgürlüğü artırma ve yolculuğunuzu daha konforlu hale getirmenin en iyi yollarından biridir.  Araç kiralama ile merak ettiğiniz tüm sorularınızı araç kiralama hakkında detaylı bilgilere arabakirala.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul'un en güzel iftar mekanlarıyla buluşmak için hazır mısınız? Unutulmaz anılar biriktirmeniz dileğiyle, keyifli iftarlar! 

Kategoriler: Gurme