Otomobil Dünyası

Yeni Renault R5 E-TECH

04.03.2024
İçerikler [göster]

Yeni Renault R5 E-TECH

Yeni Renault R5 E-TECH 

Birçok kişinin merakla beklediği Renault R5 Avrupa pazarına tanıtımı yapıldı. Gelişmekte olan elektrikli araçlar artık Avrupa pazarından kendini göstermeye başladı. Renault R5’te bu elektrikli araçlar arasına girmeye hazırlanıyor. Klasik otomobilin daha modern bir versiyonu olan Renault R5 E-Tech, şık ve pratik bir elektrikli otomobil arayan çevreye duyarlı sürücüleri hedefliyor.

 Renault R5 E-TECH Yan Görünüş

Renault R5 Hatcback olarak sizlerin karışına çıkmaktadır. R5 elektrikli aracı daha çok şehir içi sürüş için tasarlanmıştır. Renault 2024 yılında Cenevre uluslararası otomobil fuarından ilk kez görücüye çıktı. Renault R5 2024 yılında Fransa’nın douai fabrikasında üretim bandına çıkacak. 

Renault R5 Tasarımı ve Özellikleri

Renault R5 modern ve sportif bir araç ayrıca tasarımı ve ince çizgileriyle dikkat çekmektedir. Renault R5’te yeni ışıklı logosu ve gizli kapı kolları ile farklı bir tasarım olarak dikkat çekiyor. Ayrıca tavanda kullanılan kumaş ve yanlar taraflarında bulunan kırmızı çizgilere daha bir konfor sağlamış gözüküyor.

 Renault R5 E-TECH Arka Görünüş

Renault R5 aracında kullanılan malzemeler ise belli bir oranda geri dönüştürüle bilen malzemeler kullanılmış ve çevre dostu bir araçtır. Renault en çok dikkat çeken yönü ise farları tasarım acısında baktığınızda ön hatlar adeta insan gözünün merceğine benzetilmektedir. Bu farlar Renault R5 benzersiz bir tasarım olarak sizlere sunuyor.

Renault’un yeni avatarı Reno bu araçta bulunuyor. Yolculuk esnasında Reno ile iletişime geçebilirsiniz.

Renault R5 Batarya Özellikleri 

Renault R5 yeni elektrik aracı daha çok şehir için kullanıcıları için tasarlanmıştır. Etkileyici Menzili sahip olan ve 110 Kw(150 hp) bir batarya sahiptir. Bu bataryalar çift yönlüdür. Bunlar evimizde kullandığımız elektronik eşyalar gibi ve ev elektriğiyle uyumludur şarj dolumu yapabilirsiniz. Renault R5 400 Km varan sürüş menzile sahip bir araçtır.

Renault R5 2024 üretim bandına çıkacak ve Türkiye otomobil pazarı Renault R5 elektrik aracı  merakla beklemekteyiz.

Kategoriler: Otomobil Dünyası